Ref. 1534 Mooi 1 slaapkamerappartement met Zonnig Zuidgericht terras, in goede staat, Palm-Mar.

€179,000
  

Dit goed onderhouden appartement in het Zonnige Palm-Mar heeft een heel mooie locatie in het complex, Laderas del Palm Mar. Het zonnig hoekterras heeft door zijn ligging, zon van ‘s morgens tot ’s avonds. Het terras heeft een aangename oppervlakte en mooi vakantiezicht over de zwembaden en de tuin. Er staat een tafel met stoelen en twee ligbedden om te genieten van de zon.

Het appartement is heel goed onderhouden… Het heeft een open, volledig geëquipeerde keuken en de woonkamer geeft uit op het terras. De schuiframen geven toegang naar het terras.
De slaapkamer is ruim en heeft zicht op de berg tussen Los Cristianos en Palm-Mar. Het zorgt voor rust en veel privacy.
De badkamer heeft een raam die zorgt voor natuurlijke lichtval en aangename verluchting.

Parkeerplaatsen zijn schaars tot op dit moment niet te koop in dit complex en daardoor ook heel duur. Bij aankoop van dit appartement kan een beschikbare parkeerplaats en berging aangekocht worden met voorrang in het naburig complex Los Balandros, die op wandelafstand ligt.

Laderas is een heel aangenaam complex met verschillende zwembaden, met overloop stroom en een verzorgde tuin. Het ligt in het Zonnig Palm-Mar in het Zuiden van Tenerife. Het is een rustige residentiële zone met alle voorzieningen op wandelafstand. Denk aan praktische zaken zoals winkels, bakkers, slager, supermarkten, taxi- en busstop, bank, apotheker, medisch centrum, als de aangename zaken zoals boetieks en winkeltjes, kidsspeeltuin, dive en kayakcenter, bars en restaurants, enz… De natuurlijke Kuststrook met de leuke lokale bar, ‘Chirinquito’ en de gezellige Hippe Lounge bar ‘Bahia Beach’ met natuurlijk zand, eetzone, lounge zone en volleybalterrein… En het meest spectaculaire zijn de aperitiefjes bij de pittoreske zonsondergangen in de buurt van het buureiland La Gomera!

Contact

Message has been sent successfully.