Ref. 1509 Prachtig licht en ruim hoekappartement met panoramisch Zeezicht in ‘Paraiso de Palm-Mar’

€275,000
  

Heerlijk hoekappartement in het gegeerde Paraíso de Palm-Mar mét fantastisch panoramisch Zeezicht!

Een bijzonder hoekappartement in dit complex! Dit door zijn mooie oceaanzicht, zijn ligging, het feit dat het zich volledig uitstrekt over eenzelfde verdieping en ook door de toegang naar het groot solarium via de comfortabele trappen in de gang. Dit tot tegenstelling van vele andere type appartementen in dit complex die bijvoorbeeld een toegang naar het solarium hebben via een wenteltrap…

Het appartement heeft een heel aangename woonruimte met grote schuiframen, een plafondventilator. Daardoor heeft het ook veel daglicht en vooral een Spectaculair zicht over Palm-Mar en de Oceaan… In diezelfde ruimte is er een volledig geëquipeerde open keuken met extra raam.

Er zijn twee ruime slaapkamers met kasten en de masterkamer met inbouwkasten. Beide hebben grote schuiframen en de plafondventilators zorgen voor een briesje… De hoofdslaapkamer heeft een mooi balkon en een en-suite badkamer met ligbad met douchewand, lavabo en toilet. De tweede badkamer heeft een douche, lavabo en eveneens toilet.

Een heerlijk groot Solarium met fantastisch Zeezicht over Palm-Mar geeft ruimte om te genieten van dit Zonnig Canarisch klimaat in het Zuiden van Tenerife… Ligzetels, lounge zeteltjes, een buitendouche, nieuwe elegante opbergkasten met elektriciteitsaansluiting en met ruimte voor eventuele koelkast zorgen voor het comfortabel genieten op deze verdieping. In deze opbergkasten bevindt zich ook de wasmachine…

Alle ramen van het appartement hebben gordijnen en rolgordijnen die de kamers donker maken. De woonkamer heeft een comfortabel en kwalitatief sofabed, die nog niet werd gebruikt. Voor alle vensters zijn muggenramen toegevoegd.
De eigenaars zijn nog steeds de eerste eigenaars en hebben het appartement enkel bewoond tijdens hun vakanties. Het appartement is dan ook heel goed onderhouden en in goede staat. Het wordt volledig bemeubeld verkocht.

Paraíso de Palm-Mar is een gegeerd complex en goed onderhouden. Het heeft een mooi ontwerp met trappen en zachte kleuren. De gangen zijn gevuld met mooie planten en bloemen… Het appartement in fase II heeft toegang tot twee mooie zwembaden.

Het is gelegen in het rustige Palm-Mar, naast het natuurreservaat La Rasca, in het zuiden van Tenerife op 10′ van de luchthaven, evenals van de toeristische gebieden Los Cristianos en Playa de las Americas …
Palm-Mar heeft een heerlijk mild microklimaat en alle faciliteiten zoals winkels restaurants, bars, fitness, een bank, een apotheker, etc. liggen op wandelafstand.
Het appartement ligt eveneens op wandelafstand van de kust en de strandlounge-club Bahia Beach.

Contact

Message has been sent successfully.