Ref. 1508 Prachtig 1 slaapkamer appartement met zonnig terras in het goed beheerde complex ‘Laderas del Palm Mar’ in Palm-Mar.

€179,995
  

Prachtig appartement met één slaapkamer in het goed beheerde complex ‘Laderas del Palm Mar’.
In de woonkamer is een halfopen keuken met alle voorzieningen en een groot schuifraam met toegang naar het terras… Het is heerlijk en comfortabel dineren op het terras en de grote ramen zorgen voor veel daglicht…
Het terras heeft de hele dag zon en een mooi zicht over de tuinen en de zwembaden.
De badkamer heeft een raam dat zorgt voor natuurlijk licht en verluchting. De slaapkamer heeft eveneens een raam naar de heuvel van Los Cristianos toe…
De woning wordt gemeubileerd verkocht.

Het kleurrijke complex is goed onderhouden en heeft verschillende gemeenschappelijke zwembaden en een veel groene zones. Er is een lift aanwezig in het gebouw.
‘Laderas del Palm Mar’ ligt op korte loopafstand van de kustlijn en de verschillende winkels, restaurants, de bank, de apotheker, de bus stop, de taxistop, etc.

Het is genieten in het rustige Palm-Mar met zijn fantastische klimaat die op 10’ van de luchthaven in het Zuiden en op 10’ van het toeristische Los Cristianos en Playa de las Americas ligt… De prachtige natuurlijke kustlijn met aangename lounge bar met zandstrand en strandbar zorgen voor heerlijke momenten.

Contact

Message has been sent successfully.