Ref. 1495 Bijzonder appartement met fantastisch Zeezicht in Costa del Silencio, Bellavista.

€545,000
  

Dit bijzondere appartement ligt op het eerste en hoogste verdiep van deze lage bebouwingen en heeft een fantastisch Oceaanzicht… Het geeft een prachtig tropisch ‘eilandgevoel’!

Er is een heerlijke woonruimte met eetruimte en open keuken met groot eiland. De oceaan, echte blikvanger, valt hier op in de hele ruimte door de natuurlijke schoonheid en de grote schuiframen over de hele zijde. De ruimte is strak en modern ingericht en de houten elementen zorgen voor leuke accenten.
Het balkon zorgt voor comfortabel genieten met het brede schuifraam open… Meer buitenruimte is er op het grote solarium boven, die volledig ingericht is om te genieten van de zon! Loungebedden, grote eetruimte en solariumterras vullen het spectaculaire zicht aan. Een buitendouche zorgt voor verfrissing en alle aansluitingen liggen klaar om een mooie buitenkeuken toe te voegen. Het Solariumterras heeft een privé-zwembad die momenteel niet functioneel is.

Het zeezicht wordt door de indeling ook naar binnen gebracht in alle ruimtes. Beide ruime kamers hebben een venster met zeezicht en ook in de grootste badkamer met ligbad en douche is er zeezicht. De tweede badkamer heeft eveneens een mooie inloopdouche.
Het appartement is afgewerkt in moderne en mooie kwaliteitsmaterialen. Er is airconditioning voorzien voor verkoeling en verwarming.
Binnen het complex is voldoende parkeerruimte voor de eigenaars en bezoekers.

Bellavista heeft laagbebouwing en is gelegen aan de kust in Costa del Silencio. Het ligt op wandelafstand van de supermarkt Hermosa en de vele restaurantjes en barretjes in het rustige ‘Costa del Silencio’. ‘Costa del Silencio’ ligt in het zonnige zuiden van Tenerife en ook op wandelafstand van het gezellige havendorpje ‘Las Galletas’.
All faciliteiten zoals winkels, restaurants, bars, een bank, een apotheker, dokter, dierenarts, enz… zijn aanwezig. Er is onder anders een heel ‘lekkere’ Belgische bakker en een Belgische slager op wandelafstand…
Een gezellige zone in het Zonnige Zuiden!

Contact

Message has been sent successfully.