Ref. 1381 – Jardines de los Menceyes – betaalbare luxe – zongerichte duplex penthouse 1+1

From €336,000
  

Na de successen van Bahía de los Menceyes, Playa de los Menceyes, reeds afgewerkte projecten, Infinity Seafront Luxury Residence en Colinas de Los Menceyes, lanceert Grupo los Menceyes Jardines de los Menceyes. Het residentieel project Jardines de los Menceyes, is gelegen in het verlengde van Colinas de Los Menceyes, langs de Avenida El Palm Mar en grenst aan het natuurgebied.

Het nieuwe kleedje waarin Colinas de los Menceyes gestoken werd zal door Jardines de los Menceyes verder gedragen worden. De naam van dit project, vertaald “De Tuinen van los Menceyes” werd zeker niet gestolen, daar de gebouwen direct grenzen aan het natuurgebied “La Rasca”, met de mooiste panoramische natuurzichten.

De appartementen liggen middenin een oase van subtropische tuinen met exotische palmbomen, en 2 prachtige zwembaden omringd door ruime zonneterrassen met private lounge zones.

Jardines de los Menceyes bestaande uit 132 appartementen, zal ontwikkeld worden in 2 bouwfases van elk 4 gebouwen.

Jardines de los Menceyes biedt jullie een uitgebreide selectie van luxueuze appartementen met een of twee “en-suite” slaapkamers en unieke duplex-penthouses met een extra kamer op het privé zonneterras en een individuele jacuzzi.

Elk gebouw beschikt over een lift die toegang verleent tot de ondergrondse garage waar elke eigenaar beschikt over een parkeerplaats met een ruime, afgesloten berging.

Jardines de los Menceyes biedt u een van de laatste kansen om te investeren in een nieuwbouwproject in een residentiële zone met een mooi huurrendement.

De appartementen zijn comfortabel, dynamische ontworpen met moderne leefruimtes, ruime terrassen en grote raampartijen onthullen een adembenemend panorama op het omringend landschap.

De luchtige en zonnige leefruimtes zijn ingericht met zachte basiskleuren en eigentijdse toetsen.

Deze duplex penthouse met 1 slaapkamer en badkamer ensuite en een extra ruimte met badkamer ensuite op het solarium met jacuzzi heeft 183,43m2 in totaal waarvan 99,74m2 bebouwd zijn, 8,82m2 overdekt terras en 74,87m2 open terras. In de ondergrondse garage is er een parkeerplaats en berging inbegrepen.

 

Location

Avenida el Palm-Mar, 42, 38632 Palm-Mar, Spain

No Properties Found.

Contact

Message has been sent successfully.