Heldere Atlantische wateren, fascinerende rotsformaties, prachtig uitzicht op zee leven, geen wonder dat de Arona kust is zo populair bij duikers en snorkelaars. Het traject van Palm Mar naar Las Galletas is een van de meest lonende delen van de Tenerife kustlijn en haar schatten zijn nu onderdeel van een promotiecampagne om meer duik toeristen aan te trekken.

Arona Ayuntamiento (gemeenteraad) heeft AA campagne onder de naam Las Galletas, Hoofdstad del Buceo aan het woord om meer duikliefhebbers verspreiden gelanceerd. De natuurlijke baai van Palm Mar beschermt tegen de zeldzame extreme weersomstandigheden en recreatie en vissersboten hebben de neiging om langs verder op zee. Tussen Palm Mar en Las Galletas het beschermde natuurgebied van Malpais de Rasca is opgebouwd uit vulkanische lava velden en is de thuisbasis van vele soorten wilde dieren.

Met al deze natuurlijke attracties is het geen verrassing dat Palm Mar is een grote favoriet als een plek om een ​​nieuwe woning te maken, zijn positie als een natuurlijke zon val is ook erg handig. Om enkele van de luxe onroerend goed ter beschikking te proberen de website van Grupo Los Menceyes bladeren en denken hoe mooi het zou zijn om hier te wonen.